Keisinger ház

More
12 years 10 months ago #4535 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"Úristen... Az még szerintem meg fog próbálni valakit kicsinálni... Azt t?zre kellett volna dobni."

-"Ugyanezt írtam neki, de visszaírt, hogy el van csúszva a cikkekkel és ez most nagyon fontos és hogy nem tudnak nélküle meglenni. Azt mondja ezer felé áll a fejük. Holnapra viszont megpróbálom majd megoldani, hogy ne kelljen bemennie. Valami tábornoknak dolgozik. A fenének kell pont a katonaságnak dolgoznia." mondja Otto.

-"Mondtam neki, hogy ne is nagyon menjen dolgozni, de olyan makacs. Azt mondta, hogy nem akar kitartott n? lenni. Bezzeg, ha tudta volna, hogy én azért sosem fizetek. Inkább a személyes magnetizmusomra és az ellenállhatatlan vonzer?mre hagyatkozom."
-"Otto, ha jobban volnék, most röhögnék..." jegyzi meg Erika.
-"Mért? Eddig bevált."
-"Na ja, eddig kisz?rted azokat akik pénzért jöttek volna, ami sokkal jobb dolog, mintha a bácsikám sz?rte volna ?ket ki. Ez viszont így 90%-os sz?rés."
-"Azt azért nem mondanám... De sz?réshez tanácsért azért te sem mész a szomszédba."
-"Ezt most azért mondod, mert nem teperem le az els? szembe jöv?t?"
-"Nem, hanem azért, mert ezt a hozzáállást túlzásba is viszed, de mindegy..."
-"Miért, te az els? randin rámásztál Azumira? Ki is nézem bel?led, amilyen tapintatos szoktál lenni."
-"Hááát, én ezt nem így mondanám, inkább fordítva történt Igen, a n?k érzik a kisugárzásom és els?re fölismerik, hogy mi a jó. F?leg ha olyan kifinomult érzékekkel bírnak, mint Azumi, de szerintem nem most kellene ezt megvitatni."
-"Otto... veszélyes vagy... Ha így folytatod, ki fogom röhögni ezt a pár korty vizet is, vagy meg fogok fulladni, vagy nem tudom mi lesz..."

-"Was für eine Schwuchtel Name für ein Gaming-Gruppe!" ["Micsoda buzi név ez egy gaming csapatnak!"] kiált föl Otto, amikor megnézi a telefonját. Ha jól sejted utánakeresett annak amit mondtál.
-"Öcsém, nem gáz az, hogy te is Jáde Angyal lettél?" kérdezi Otto t?led röhögve.
-"Várj csak! Azt mondod, Jáde Angyalok? ?ket ismerem! Tovább maradtak a gimiben és úgy próbálták megoldani az egyetemi díjakat, hogy az összes versenyen ami létezik megpróbáltak pénzdíjas helyezést elérni. Tudom, mert akkor még nevettem is a dolgon. Elírták a nevüket Jade Angles helyett Jade Angles-re. [Jáde Angyalok helyett Jáde Szögek-re.] Legalább kijavították. De egyébként jöhetnek, ha titeket nem zavarnak. T?lem akkor nem fogadták el a támogatást. Azt mondták, hogy nem akarnak függeni senkit?l sem. Most viszont legalább tudunk nekik segíteni. Tavaly egyébként a bostoni parkour díjat vitték el, szóval ha idén is el akarják vinni, akkor ha rendbe jövök, jó lesz, ha eljössz majd velem futni reggelente. Velük jártam futni, aztán megmutatták a tai-chi-t."

Neked viszont itt fagy le az algoritmus, ugyanis ha jól tudod mind a parkour, mind a freerunning az iszonyatosan kemény és megterhel?. F?leg amikor átmászol meg átugrálsz az akadályokon, bármik is legyenek azok. Eddig úgy gondoltad, hogy egy rakás geek, de ha jól veszed ki, mellé l?ttél. Most aztán mehetsz majd futni, de viszont legalább van egy elfoglaltság, amit akkor is együtt csinálhatsz Erikával, amikor elkezd?dik az egyetem.

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #4536 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- ???, na ácsi, én nem akarok Jáde Angyal lenni. Igazából tényleg ciki a név, de nem is emiatt, abba a csapatba semilyen szempontból nem illek be, a parkour meg f?leg nem nekem való. Szerintem erre ?k is rájönnének viszonylag gyorsan. Mindenesetre ezt a félreértést majd tisztáznom kell, úgy látszik.

- Majd megoldom, de most van nagyobb problémánk. Találkozni kellene a proffal és valahogy kibulizni a holnapi lógást. Ha ad plusz egy napot, már jók vagyunk. Egyáltalán nem álltok olyan rosszul, szerintem így is megcsinálnád a tesztet, de biztos, ami biztos, egy ismétlés még jól jönne. Mit tehetünk, hogy minél gyorsabban elintézzük ezt a dolgot?

- Azumi a hadseregnek dolgozik? Valóban elég szigorú munkáltató. Nem szívesen vállalnám be, de ? tudja.

More
12 years 10 months ago #4537 by Nyarlathotep
-"Hát nem tudom, szerintem beleillenél. Igazából tisztára vegyes csapatnak indult. ?k úgy gondolták, hogy lesz geek osztag, meg sportos, meg mit tudom én milyen, csak aztán neveztek a parkour bajnokságra. Ott viszont közölték velük, hogy minimum négy f?. Els? próbálkozásra nem ment a dolog, de a másodikra elvitték. Emellett ha jól tudom vittek el programozási díjat is, de ott is csak négyen voltak versenyben, aztán ha jól tudom volt egy csomó ilyen játék dolguk, ott is persze csak négyen, aztán újabban már öten, most meg te... Szóval be tudnál közéjük illeszkedni és egyébként is, engem nem vettek be, szóval te valami kivételesen jó lehetsz, ha gyakorlatilag kérdés nélkül bevettek. Szerintem megérne egy próbát és annyi el?nye biztosan volna, hogy a Keisinger Ház is elindulna valahová. Helyünk az van elég, de ugye minden házat összetart valami. Mondjuk a Faustust az, hogy egyforma burzsujok, egyforma egoisták és egyformán sátánista-poz?rök. Az Íziszt meg mondjuk az, hogy mind lányok. Ott Otto nem l?tt mellé, amikor azt mondta, hogy akkor nálunk mindenki legyen legalább haver, de a barátokkal többre megyünk. A kérdés különben csak annyi, hogy mi maradunk és Otto punkjai, vagy a mi oldalunkon is lesz-e valaki. Ja és akkor azt még nem is említettem, hogy a lányok is szerintem számítanak rád, ha a közeledben akarnak maradni. Az a parkour dolog meg annyira nem vészes és egyébként is, tök egészséges. Nekem is sokat segített. Sokkal kevésbé merít ki a varázslás. Sokkal ellenállóbb lettem és megtanultam odafigyelni a környezetemre. De különben te tudod."

-"A bácsikámmal majd szerintem így együttesen kellene beszélnünk, akkor talán a katonasággal is tudna kezdeni valamit. Ez így elképzelhetetlen, hogy valakinek a tanulmányai bánják csak azért mert nem hagyják tanulni, amikor oda kellene figyelnie. Szerintem annyi elég lesz, hogy Keisinger bácsi annyit mond majd, hogy ezt fogják föl úgy, hogy Azuminak kiképzésre kell mennie. Igazából t?lünk is biztosan elfogadnák ezt az érvet, ha egyáltalán meghallgatnának."

-"Hát igen, Azumi nagy marhaságot csinált, de majd megtapasztalja a saját b?rén. Világ életében utálta a katonás marhaságot, de majd rájön, hogy mibe keveredett. Tud ? magára vigyázni és ha mégis túl nagy marhaságot csinált volna, szerintem a bácsikám ki tudná húzni bel?le, f?leg ha Otto kéri meg erre."

Csapat riadó!

More
12 years 10 months ago #4538 by danka90
- Ez az egy játék dolog tényleg egész jól sikerült, de szerintem véletlen. Viszont azzal egyet értek, hogy a házban legalább haverok legyenek, de ?ket még csak nem is ismerem. Bár ha te is csatlakozni akartál, akkor tuti, hogy nem lehet annyira rossz csapat. Csak hát ez így most hirtelen jött. Mondjuk a prog verseny érdekel is. De a parkourt nem ígérem meg. Egy laza futás még esetleg belefér néha, de az nekem már extrém. Majd meglátjuk. Még az is lehet, hogy lelkes csapattag leszek, lehet, hogy nem, így látatlanban fogalmam sincs mit mondhatnék erre.

- A bácsikádnak komoyl kapcsolatai lehetnek. Szerintem Azumi találna magának más féle tisztes állást is, ami nem ennyire komoly, ha mindenáron dolgozni szeretne, lehet, hogy még több szabadideje is lenne. Mindegy, majd kiderül, hogy mihez van kedve, a katonaság nem maffia, hogy ne lehetne kilépni.

- Egyébként jobban vagy már? Szeretnéd, hogy hozzak neked valamit?

More
12 years 10 months ago #4543 by Nyarlathotep
-"Az össszes rekordhoz kell egy kis szerencse, nem? Nem pusztán az, de azért abból is kell egy jó adag."

-"Különben nem rossz a társaság, csak hát én nem tudtam semmi ilyesmit fölmutatni. Sosem versenyeztem, ilyen világrenget? eredményeim meg nincsenek. Az már más, hogy ha akarom vagyok olyan villámgyors, mint a te rekordod, de nekem ahhoz keményen varázsolnom kell és ha pont azt az eredményt akarom megcélozni akkor ki is merülök. Ennyit arról, hogy a legnagyobb csoda még mindig az ember."

-"Nem lesz az olyan vészes dolog. Ha jól tudom, azért téged is érdekelnek dolgok. Hajózol, ezer helyen megfordultál, az pedig nem lehet olyan könny? dolog. Nem beszélve arról, hogy sokat úszol. Oké, tudom az nem futás az a tenger és téged f?leg ez motivál, csak gondoltam, hogy amíg ide leszel kötve az évkezdés miatt, addig is jó volna, ha nem engednéd el magad. Neked is jó volna és nekem is. Ha gondolod például el is mehetünk úszni is. Mondjuk nem az itteni öbölbe, mert az olyan, mint a szennyvíz. Nem beszélve arról, hogy vezetsz és szeretsz versenyezni. Ha viszont futsz, azért valahol megismered a környéket jobban fogsz tájékozódni és ennek az extrém formája a parkour. AZ pont neked volna hasznosabb, hisz te vezetsz becsatlakozva. Én viszont látod sokat kell összpontosítsak, úgyhogy inkább egy meditatívabb sportot választottam, így jött a tai chi. Ráadásul ennek a sport dolognak ott az el?nye, hogy ezzel is több id?t tudunk egymással tölteni. A legközelebbi komolyabb szünetben meg mondtam, elmegyek veled hajózni, csak most látod, hogy minden a nyakunkba szakad. Most kicsit sok volna, hogyha egy olyasmihez kellene hozzászoknom, amit eddig annyira nem m?veltem."

-"Keisinger professzornak rengeteg kapcsolata van. Err?l is szól valahol a nemesség. A vezet? emberek legalább felével valamilyen rokoni kapcsolatban állsz, vagy a történelem folyamán valamikor szövetséget kötöttek az el?deitek, amit jobb tartani, hacsak nem akarod, hogy az illet? alád vágjon amikor mondjuk üzletet akarsz kötni, vagy meg akarsz szerezni valamilyen pályázatot amit a kormánynál kell megpályázni. A Keisinger család eredend?en mondjuk pont a közbenjáró szerepben volt, tehát hozzájuk fordultak sokszor, most viszont, hogy a mágia visszatért, a rossz hírrel kapcsolatban sokan át kell értékeljék azt amit eddig gondoltak. Azaz a befolyás visszatért és komolyabb, mint az a tény, hogy szerintem a fele német urán Keisinger birtokról jön. A másik dolog, meg az, hogy itt ugyan nem volt komoly befolyása a professzornak, csak ugye mi van akkor, ha kiderül, hogy egy jelent?s történelmi figura valahonnan a távolból rokon? Henry Kissinger például?"

-"A katonaság nem maffia, törvényesen m?ködik, de azért ha szerz?dést írsz alá, akkor bevasalják rajtad és amikor teljesítetted, akkor mehetsz. Cserébe viszont képezniük kell, pénzt kell beléd fektetniük, hogy arra a célra amire szánnak, tökéletes legyél. Ezért is kell annyira vigyázniuk rád, mert ha ugyanis megölnek, akkor a sereg rengeteg id?t és pénzt veszít, plusz ugye a szolgálataid, a családodnak fizetniük kell, stb. stb. Nem maffia, de a szervezési elvek mindkett?ben azonosak, csak az ideológia más mögötte és a vezetésben a kapcsolatok sokat számítanak."

-"Most, hogy gondolkodnom kellett, érvelnem kellett, már nem olyan, mintha homokot szórtak volna a fogaskerekek közé. Még mindig érzem a fejem, de legalább nem szédelgek. Legalább ebben igaza volt Ottonak. Csak tudnám, hogy hogy száradhattam ki úgy, hogy nem ittam alkoholt, s?t, tegnap este extra adag üdít?t is rendeltünk."

Csapat riadó!

More
12 years 10 months ago #4553 by danka90
- Na igen, ilyenkor jön ki, hogy egy kis adrenalin néha jobb, mint a mágia. Érdekel is sok minden, ez tény, de minden elképzelhet?b?l olyan teljesítményt nyújtani, ami pénzdíjas versenyen megfelel?, azért nem egyszer?. De rendben, adok egy esélyt a dolognak, még valami jó is kisülhet bel?le.
- Tudom, kéne valamit sportolnom, de bevallom férfiasan, ciki lenne, ha tartanom kellene veled a lépést. Az asztmásokéhoz hasonló hörgés és a fájó oldalbordákkal történ? utánad kullogás nem épp férfias megjelenési formák. Persze pár hónap után már nem lenne gáz, de most nincsenek sportolói beültetéseim, amikkel kapásból, edzetlenül tudnám tartani a te elmúlt id?szakban felgyorsított tempódat.

Itt végiggondolom, hogy ha nem is a képességeimmel, de a képességeim fejl?désének gyorsításával le fogom tudni ny?gözni Erikát, mert a futás is a megfelel? technika megtalálásáról szól, ebben pedig segíthet egy kis tea... Majd meglátjuk.

- Igen, az öböl nem túl jó, de azt megtehetjük, hogy odébb megyünk kicsit, keresünk valami szép helyet, lehorgonyozzuk a bárkát és lehet úszkálni. Még kis búvárfelszerelésem is van szemüveggel, pipával, uszonyokkal, meg egy kicsi, pár literes palackkal, ami arra pont elég, hogy ha látunk valami érdekeset a víz alatt, lemehetünk megnézni. Ez tök jó sport és kikapcsolódás lesz majd, ha épp nem gyülekeznek a fejünk felett a viharfelh?k.

- Na, akkor ez jobb volt, mint két aszpirin. Nem tudom mit?l száradhattál ki, lehet, hogy a virág illatanyagában volt valami. Hozzak neked vizet? Vagy lejössz a konyhába?

Time to create page: 0.697 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.